Donaties

burgerschuldhulp-bgrnd-widgetMet uw bijdrage kunnen wij het toekomstperspectief van Waalrenaren verbeteren. Als schulden onhoudbaar dreigen te worden, kunnen wij snel en flexibel tot actie over gaan. Snel ingrijpen geeft veel besparing op maatschappelijke kosten. Een deel van de besparingen zullen wij terugkrijgen van de gemeente in de vorm van een subsidie.

Burgerschuldhulp richt zich op schuldenaren die nog uitzicht hebben op een duurzaam schuldenvrije toekomst. Humanitas Eindhoven biedt hulp bij “Thuisadministratie” en zo nodig is ook andere begeleiding mogelijk. Burgerschuldhulp biedt toekomstperspectief en heeft daardoor een hoog maatschappelijk rendement.

Sympathie en meedenken zijn erg belangrijk, maar geld is zeker ook noodzakelijk. De mogelijkheden op een rij:

  • Uiteraard zijn alle bijdragen tot €1000 zeer welkom; u wordt dan Donateur
  • Met een bijdrage van €1000 wordt u Vriend
  • Vanaf €2500 bent u Ambassadeur van Stichting Burgerschuldhulp (BSH)

Stichting Burgerschuldhulp (BSH) heeft de ANBI status waardoor giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn (binnen de daarvoor geldende regels). Een ANBI is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Enkele voorwaarden voor de ANBI -status:

  • De instelling moet rechtstreeks het algemeen belang dienen
  • De instelling mag geen winstoogmerk hebben.

Meer weten over ANBI? Ga naar www.belastingdienst.nl/giften

Hier treft u meer info over Stichting Burgerschuldhulp (BSH) 2016.

Ik word Donateur
Graag meer informatie

Ik word Vriend
Graag meer informatie

Ik word Ambassadeur
Graag meer informatie